Haak maar raakEen haakster haakt nooit alleen aan één project maar altijd aan meerdere. Herkennen jullie dat?

Als ik ergens mee bezig ben dan zit er vaak ook weer een nieuw idee in mijn hoofd. En dan kan ik stiekem niet wachten om er mee te beginnen.

Ik was al bezig met een omslagdoek. Ondertussen kon ik niet wachten om met het Alles is Haken vest van Saskia Laan te beginnen. En dat heb ik dus ook gedaan! De groene bollen waren al binnen en die keken me steeds aan van; haak me nou! 😉
Het is een erg leuk haakpatroon om te haken en wat Saskia altijd zegt; ‘tomeloos haken’ is het ook echt! Hierover meer als het klaar is!

Ondertussen wilde ik ook weer erg graag een jurkje maken. En ook dat heb ik ondertussen nog gedaan! Zo blij met mijn kleurrijke jurkje!

Dus… haak ik nog even door met mijn projectjes! Ondertussen broed er alweer een idee voor een volgend haakproject… haha. 😉
En jullie? Zijn jullie ook met meerder projecten bezig?

Reacties

 1. Hey Ester,
  Wat leuk, al die projecten. Ik heb er geloof ik een stuk of 10 in de rondte liggen, en ik heb er speciaal voor de vakantie 2 nieuwe opgestart hihi. Veel plezier met haken en een fijne vakantie :-)

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik probeer mezelf in te tomen en heb momenteel slechts 2(!) lopende projecten... maar héél veel ideetjes voor nog zo'n 20 nieuwe projecten :-)
  Jouw haakwerk klinkt en ziet er veelbelovend uit!
  Oh, en die jurk zou ik ook graag dragen met dat prachtige retro-bloemenpatroon!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Treurig

Tuniek 'Spring'

Verhuizing Give Away