woensdag 15 april 2020

Hoe het gaat


Hebben jullie fijne paasdagen gehad? Hoe gaat het met jullie ondanks deze 
bizarre en onzekere tijd?
Ik hoop dat het goed gaat met jullie en met je dierbaren... 

Met mij gaat het gelukkig goed! Al ben ik 3 weken flink ziek geweest. Hoogstwaarschijnlijk heb ik een ‘milde’ vorm van Corona gehad al vond ik het behoorlijk pittig. Ik heb geen test gehad maar wat ik las over de symptomen is het erg waarschijnlijk dat ik het heb gehad. Dus ik ben erg dankbaar en blij dat ik me weer goed en fit voel.

Tijdens deze Coronacrisis werk ik thuis, ben ik juf, moeder, huisvrouw enne, ook nog eens mezelf. Best pittig vind ik het. Vooral het juf zijn. Maar... we blijven positief, maken er het beste van en ook in deze crisis ontstaan er weer mooie dingen!


Ik heb een aantal weken geleden deze kaarten laten maken en naar mensen gestuurd die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik bedacht een mooi gedichtje die ik op de achterkant heb laten bedrukken. Ik moest iets doen. Helemaal niets doen kon niet. En wat is het fijn om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. 

En de rest van de tijd haak ik rustig door met mijn 6 Kleurensjaal met de Tunische haaknaald. Ook weer eens leuk om te doen! Ik haak door totdat de 6 bolletjes op zijn en ik ben goed op weg.


En tussendoor ben ik aan het schilderen, heb ik de administratie weggewerkt, de kledingkasten uitgemest en opgevouwen als Marie Kondo, de tuin gedaan, tomaten, advocado en kruiden aan het kweken, de ramen gewassen en heel veel opgeruimd. Vooral het laatste voelt erg fijn. We willen zo min mogelijk spullen meenemen naar ons nieuwe huis. Daar over gesproken; wij zijn ook steeds meer bezig met ons nieuwe huis. Hoe willen we de inrichting, wat voor vloer vinden we mooi, hoe moet de tuin eruit zien. Dat soort dingen. Mijn Pinterest staat al behoorlijk vol! ;-) Heerlijk om mee bezig te zijn! Ik kan niet wachten... 

Vermaken jullie je thuis tijdens de Coronacrisis? Zijn jullie ook aan het opruimen of nieuwe dingen aan het uitproberen?

Het lijkt net alsof deze crisis je meer tijd geeft. 

Ik wens je alle goeds! Pas goed op jezelf en elkaar! 


1 opmerking:

  1. Hey Ester,
    Oei, wat naar dat je ziek bent geweest. Pasen was heel anders als anders, maar in principe wel lekker rustig. Wat een leuke kaarten heb je laten maken, echt super. Een kaartje in de brievenbus kan zoveel doen, het kan je helemaal opvrolijken. Ik mag nog 'gewoon' werken tijdens deze crisis. Ook de gehandicaptenzorg loopt gewoon door. Wel heel anders maar ben wel blij dat ik nog aan het werk mag. Verder lekker rustig aan doen thuis.
    Pas goed op jezelf en elkaar.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen