About meHoi! 
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en wat leuk dat je wat meer wilt lezen over wie ik ben. Ik ben Ester, ik ben 38 jaar oud en ik werk bij de overheid. Ik woon samen met mijn vriend, mijn zoontje en 2 bonus-dochters.
Vanaf mijn kindertijd ben ik al creatief. Op mijn 6e kon ik al breien, punniken en haken. Dat krijg je met 2 voorbeelden; mijn moeder en oma. Toen was ik altijd al bezig. Op de middelbare school kwam mijn tekentalent naar boven. Ik heb heel veel portretten getekend en ben later ook gaan portretschilderen.
Na de middelbare school ben ik naar het MBO Mode & Kleding gegaan! Heel leuk zo'n creatieve opleiding, wat precies bij mij pastte.
De creativiteit heeft er altijd in gezeten. Al heb ik er niet altijd veel tijd voor gehad. Op dit moment ben ik heel erg met haken bezig! Ik maak allerlei creaties wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Ook maak ik kleding en is de naaimachine een hele goede 'vriendin'! Ik haal inspiratie uit heel veel dingen en als ik iets zie dan maak ik het zonder patroon of iets dergelijks. Dan zit het in mijn hoofd en weet ik precies hoe ik het ga maken.
Heb je een vraag aan mij of heb je interesse in mijn creaties? Stuur me dan een mailtje (essspecially@gmail.com) of laat een reactie achter op mijn site. Ze worden erg gewaardeerd!! Veel kijkplezier!
Kijk even op de link of hier naar mijn Etsyshop.
Groetjes, Ester

Geen opmerkingen:

Een reactie posten