Van alles wat...
Bezig met van alles en nog wat...

Tenminste als het lukt. Helaas speelt de vermoeidheid deze week een grote rol. Erg balen want in mijn hoofd wil ik tekenen, schilderen, haken en nog meer.

Hopelijk gaan de shotjes vitamine B12 en D snel hun werk doen! ;-)Dus geniet ik van de vogels in onze tuin...En als het even lukt haak ik een vierkantje voor mijn vest in wording, een rand aan het rokje voor mijn bijna jarige nichtje en rommel ik wat op mijn nieuwe website.  Het wordt wel wat, alleen om een rustiger tempo...Ik wens je een fijn weekend!
Reacties

 1. Doe dan maar lekker rustig aan, ook al wil je dat eigenlijk niet.
  Dan kan je er binnenkort weer tegenaan, hoewel dat ook niet moet.
  Rustig aan gaat ook!
  Mijn moeder zei altijd: 'Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.'
  Denk daar maar aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is altijd vervelend als vermoeidheid of lichamelijke klachten je beperken in wat je kan doen op een dag. Maar soms is het ook al fijn om op andere manieren met creativiteit bezig te zijn, dat geeft soms hele nieuwe inzichten. Dus lukt het haken en schilderen of andere hobby's even niet dan lukt het misschien wel om je ideeën ervoor te ordenen of op papier uit te werken, lekker rustig met een kop thee erbij op de bank, zodat je straks weer doelgericht en met meer energie kan beginnen. Beterschap!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ook een moeilijke week, dus ik weet wat je bedoelt. Maar dan moeten we het maar even hebben van de kleine dingen hè?! Ik hoop dat je shotjes zijn hun werk gaan doen.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker rustig aan en geniet van de kleine dingen die wel lukken!
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend dat je je nog zo moe voelt! Mja herstellen kan lang in beslag nemen..ik weet er alles van! Juist de dingetjes die je graag doet, kunnen je energie geven. Jammer dat je dan bij voorbaat geen energie hebt eraan te beginnen! T weer helpt ook niet echt mee he?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, erg lastig en frustrerend. En wat duurt het toch lang. Ben nu bijna een jaar onderweg... Echt lastig als je wel wil maar het niet lukt. Maar genieten van de kleine momentjes toch? Hoe gaat het nu met jou? Xx

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Treurig

Tuniek 'Spring'

Bubble vest