TreurigVorige week kreeg ik het treurige nieuws van mijn vriendin dat haar moeder is overleden. Intens verdrietig was en is mijn vriendin. 

Je moeder verliezen is niet zomaar iets. Zeker als je een enorm hechte band met haar hebt.Dit hakt er goed in voor mijn vriendin. Zo'n lieve vrouw en moeder die altijd voor haar dochter (en anderen) klaar stond. 
Ik kan me nog een keertje herinneren dat we er na een gezellige avond in het dorp  bij haar hebben koffie gedronken. Zelfs nog een wijntje gedronken en allerlei lekkers kwam op tafel. Gezelligheid, daar genoot ze van!

Maar ook haken. Dat deed ze ook graag. Ze was zelfs helemaal enthousiast over mijn Hyacint Jacket haakpatroon. Mijn vriendin had het patroon uitgeprint en zij haakte er flink op los.
Prachtig dat ze daar zoveel plezier en voldoening uit haalde.

Dit soort dingen zet je weer aan het denken. Meer waarderen met wat je hebt en wat er echt toe doet en wat belangrijk is.

Genieten moeten we! Het leven kan zomaar ineens voorbij zijn...

Fijn weekend!Reacties

  1. Arme vriendin... en gelijk heb je! Sinds mijn moeder overleed ( zo'n 6 jaar en half geleden,toen ik nog maar 31 was) kijk ik ook helemaal anders naar het leven. Het positieve zien en er elke dag iets moois van maken en zoveel mogelijk genieten. Ik mis haar nog steeds, wij hadden ook een heel hechte band.
    Wat lief dat je zo meeleeft met je vriendin. Door er gewoon te zijn voor haar en haar alle tijd te geven die ze nodig heeft, ben je een enorme steun.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bubble vest

Tuniek 'Spring'

KiKa beer