maandag 7 januari 2019

Doelen stellen


Allereerst wens ik jullie alle goeds, liefde, gezond 
en een creatief 2019!
Een nieuw jaar waar je je doelen gaat behalen of juist je doelen gaan instellen. Trede voor trede de ladder op om naar iets toe te leven of te werken.

Ik ga dat in ieder geval wel doen! Mijn lijstje is gemaakt en hangt op een plek waar ik het vaak ga zien. Zo houd ik mijn doelen goed voor ogen.

Mijn eerste doel van 2019 is mijn cursus afronden. Ik ben afgelopen jaar begonnen met een cursus Life Coach. Mijn doel is dat ik deze cursus in 2019 ga afronden.

Nog een doel is dat ik meer ga bewegen. Veel wandelen en hopelijk weer starten met hardlopen. (de eerste stap is inmiddels gemaakt) Goed voor mijn lijf en geest!


En verder wil ik in 2019 uitzoeken wat ik nog wil in mijn leven. Wat wil ik nog bereiken? Wat wil ik gaan doen op creatief gebied? Meer uit mezelf halen. Persoonlijke ontwikkeling dus. Ik kijk er echt naar uit om dat uit te zoeken.

And last but not least; ik wil meer genieten! Leuke dingen doen, herinneringen maken, genieten van de kleine dingen (dat deed ik eigenlijk al), meer bewuster leven.

Ook ga ik proberen wekelijks te bloggen. Bloggen over van alles en nog wat. Wat meer de diepte in gaan. En natuurlijk blijf ik over mijn nieuwe creaties bloggen. 

Tenslotte, heb ik mijn blog vernieuwd. Wat meer rust gecreëerd. 
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Ik wens jullie een hele fijne week!
1 opmerking:

 1. Hey Esther,
  Goed bezig met je doelen. Ik wil ook meer genieten, herinneringen maken inderdaad. Ik ben heel benieuwd wat je dit jaar allemaal gaat maken.
  Een gelukkig, creatief, gezond en veilig 2019 gewenst voor jou en je dierbaren.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen